Hi, nice to meet you

Hoi! Ik ben Chantal, 26 jaar en ik ben de bakker van het lekkers voor jouw hond. Samen met mijn man Wesley en onze Australian Cobberdog Odin wonen wij in Schiedam. Dit ligt net naast Rotterdam. Hier komt ook mijn mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen’ vandaan.

HET ONTSTAAN VAN
PUP & CAKE

Pup and cake is ontstaan
uit liefde Voor honden

Toen Odin in ons gezin kwam, was ik een van die gekke hondenmoeders die een Instagram aan maakte voor haar hond en wát een geweldige community ziet hierachter. Zo kwam mijn idee voor Pup & Cake.

Bakken en koken zijn altijd één van mijn hobby’s geweest en augustus 2022 besloot ik het roer om te gooien. Ik stopte met mijn beautysalon en starte Pup & Cake. Ik was al 5 maanden aan het testen, proberen en verbeteren.

Wesley is chef kok en hielp mij waar ik vast liep, Odin is een smikkelkont dus alles wat ik maakte kon gelijk door de test en qua vormgeving wist ik super goed wat ik wilde. Vrolijk, catchy en gezellig. 

Hondjes blij maken met wat lekkers. De kwispelende staartjes en lieve koppies als ze iets krijgen. Zo is Pup & Cake ontstaan. Uit liefde voor honden. 

Met zorg is nagedacht over alle ingrediënten en smaken, ik kan niet wachten om van je te horen hoe jouw hond ons lekkers vind!

team pup and cake

Ons leuke testpannel en
fluffluencers! Zij en hun dogmoms stellen zich graag aan je voor.

Grain free

Home made

very tasty

Freshly made

Winkelwagen