WHAT ABOUT

Frequently asked questions

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen en antwoorden daar op. Mocht je toch een vraag hebben die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op.

Ja, alle producten die wij verkopen zijn graanvrij en dit is met een bewuste reden. Veel honden zijn gevoelig voor graan en helaas zit dit in heel veel hondenproducten verwerkt. Wij wilden dat elke hond van ons lekkers kan genieten dus zodoende is er de keus gemaakt voor een volledig graanvrij assortiment!
Sommige producten kunnen ook gemaakt worden zonder ei. Als je contact met ons opneemt kunnen wij hier rekening mee houden. Veel producten uit ons assortiment bevatten al geen ei, dit is aangegeven bij de ingrediënten lijst onder het product.
Dit verschilt per product. Alle houdbaarheid is aangegeven onder het product bij de ingredientenlijst.
De producten worden voor nu enkel verzonden naar Nederland en België

Nee. Wij maken alleen custom bestellingen voor bedrijven. Voor particulieren zijn alle producten die beschikbaar zijn te vinden via het kopje ‘shop’

Verzending binnen Nederland bedraagt €6,95 en naar België €9,50

Nadat er een bestelling is geplaatst is er een verwerkingstijd van 14 werkdagen omdat alle producten vers worden gemaakt.

Wanneer jouw bestelling is weggebracht naar de post zal je een e-mail ontvangen met hierin een track & trace link zodat je jouw bestelling op de voet kunt volgen! Ook staat je bestelling vanaf het moment dat je een bestelling plaatst al aangegeven in de PostNL app.

Omdat wij met verse producten werken is het helaas niet mogelijk om je bestelling te retourneren. Ook als wij al aan je bestelling begonnen zijn, kan je bestelling niet meer geannuleerd worden.

Alles word met liefde en met de hand gemaakt. Hierdoor is elk product uniek en kan het soms zijn dat de kleur of het design afwijkt dan van de foto’s die op de website staan.

Speciale wensen?

Heb jij speciale wensen met betrekking tot  allergieën? Stuur me dan vooral een e-mail en samen kijken we naar wat er mogelijk is

Surprise gift

Wil jij iets cadeau geven van ons assortiment?
Kijk dan eens naar onze inpak service.
Onwijs leuk ingepakt en direct versturen naar
de ontvanger

Levertijd

wij hebben een verwerkingstijd van 7 werkdagen vanaf wanneer je bestelling is geplaatst, met uitzondering van de Water Bottles, deze hebben een verwerkingstijd van 14 werkdagen

Winkelwagen